Фолк звездата обмисля да се върне отново на сцената  Съпругът на

...
Фолк звездата обмисля да се върне отново на сцената 
Съпругът на
Коментари Харесай

Мъжът на Сашка Васева се грижи всеотдайно за нея

Фолк звездата обмисля да се върне още веднъж на сцената 

Съпругът на Сашка Васева – предприемачът Христо Бакърджиев е неразделно до нея и продължава да се грижи за здравето и комфорта й, написа Уикенд.

 

През уикенда Бакърджиев излязъл на пазар в Дупница и напълнил кошницата с обичаните й храни, подбирайки деликатно всеки артикул, до момента в който се усмихвал общително на разпозналите го клиенти.

 

Певицата твърди, че брачният партньор й е ангел и е късметлийка, че се е оженила за него . Той направил и невъзможното, с цел да избави живота й.

Припомняме, че дупнишката Мадона разкри пред медиите още през 2009 година, че не вижда с дясното си око и от този момент води битка за зрението си. Преди година стана ясно, че има мозъчен израстък, който наложи незабавна интервенция в Германия, където образуванието бе отстранено сполучливо.

 

Към днешна дата зрението на Васева се усъвършенства. Тя се прибра в България през август 2022 година и даже се изяви на сцената на „ Пирин фолк “, където изгря звездата й през далечната 1994 година

В момента тя живее ту в жилището им в София, ту в имението им, ту в дупнишкото село Ресилово, където се любува на чистия въздух и се любува на Рила планина.

Именно здравословните проблеми накараха Васева да премисли живота и брака си с предприемача, който е нейната най-голяма опора в сложните дни и нощи. В този тъмен интервал за себе си тя преоткрива любовта на брачна половинка си и се обръща към фамилните полезности, които са най-важни.

„ Оказва се, че брачният партньор ми е огромната ми обич. Към днешна дата разбирам, че само него обичам и съм обичала . Сега го разбрах. Жалко, че не го проумявах толкоз години и бягах от фамилния уют. Ходех да пея и се вълнувах да числя се на народа с песните си и с купона , който умея да върша. Пак ще го върша. Но желая да бъда и до фамилията си ” – искрено призна преди няколко месеца обичаната изпълнителка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР